Намира се приблизително в средната част на Голф комплекса. Сградата е разположена в централната част на ъглов имот, осигуряваща възможност за доброто организиране на дворното пространство, както и красиви погледи към голф терена и планините ПИРИН и РИЛА.

Къщата представлява едноетажна , еднофамилна жилищна сграда с три спални помещения и бани към всяка от спалните , дневна част с отворена кухня към нея и сервизни помещения. Дневната част – кът с камина и трапезария са решени като едно пространствена зона, която притежава поглед едновременно на юг и север, съответно към Пирин и голф игрището.

Сградата е изградена със смесена носеща конструкция – зидове, укрепени с стоманобетонни колони и стоманобетонни хоризонтални пояси и дървена покривна конструкция. Материалите използвани за фасадите са естествени – каменна зидария от пясъчник и дъсчена обшивка. Използваните естествени материали придават усещане за топлина и уют, необходими и желани от обитателите и характерни за сградите в Пирин Голф Клуб .