Обектът се намира в гр. Банско и представлява триетажна сграда, функционирала до скоро като хотел.
Целта на разработката беше реконструкция на съществуващата сграда и превръщането и в къща за гости.
Главният вход на сградата се намира на партерно ниво, заедно с рецепция, салон за детски игри, зона за хранене разположена в три салона и кухня със склад.
В сутерена е развит малък СПА център, съдържащ сауна, парна баня, джакузи, душове, тоалетни и общи части. В останалата част се проектира котелно и технически помещения.
На първият и вторият етаж са разположени стаите- общо10бр. Стаите са формирани според съществуващата конфигурация , като за всяка единица е проектирана баня и преддверие с гардероби.
Пространството на подпокривното ниво се формира след премахване на междинно ниво с височина 220-230см , изградено с дървена конструкция. Тук се формират кътове за телевизия и почивка , камина , зони за игри.
Дървената покривна конструкция се запазва изцяло и остава като съществен интериорен елемент.
Във фасадното оформление са използвани каменна облицовка (пясъчник) в партерното ниво и част от сутерена , дървени облицовки и минерална мазилка в горните две нива.